Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Elżbieta Mitura, Małgorzata Kucharczyk,
Waga produktu: 0.380 kg
Realizacja zamówienia: 48 godzin
Wysyłka od: 10.50 PLN
Wydawca: Difin

Warszawa 2010, wyd 1, format 165 x 235, objętość 248 str., oprawa miękka

Podręcznik Ekonomia i prawo w hotelarstwie został napisany zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa. Ćwiczenia i zadania o różnym stopniu trudności zawarte w podręczniku pozwalają na dobre zrozumienie i utrwalenie przedstawionych zagadnień oraz praktyczne przyswajanie wiedzy. Wzbudzają ciekawość i zachęcają do poszerzania wiadomości. Podręcznik napisany jest przystępnym językiem. Zawiera wykaz literatury do samodzielnego poszerzania wiedzy oraz słowniczek ważnych terminów. Podręcznik składa się z trzech podstawowych części: ekonomicznej, rachunkowej i prawnej. Treści zamieszczone w podręczniku uwzględniają stan prawny na 31.08.2009 r.

Książka

  • ISBN: 

    978-83-7641-115-6

  • Autor: 

    Elżbieta Mitura, Małgorzata Kucharczyk

Inne tytuły z tej serii:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...