Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: , Grzegorz Wolak
Waga produktu: 0.370 kg
Realizacja zamówienia: 48 godzin
Wysyłka od: 5.99 PLN
Wydawca: Proksenia


Kraków 2006, wyd. 2, Format 165 x 235 mm, objętość 231 str., oprawa miękka

Książka jest użytecznym materiałem dydaktycznym w średnich i wyższych hotelarskich szkołach zawodowych, stanowiąc podstawę do omawiania i analizowania poszczególnych stanowisk pracy oraz niezbędnych predyspozycji zatrudnianych na tych stanowiskach pracowników. W wydaniu II oprócz aktualizacji dodano nowe rozdziały prezentujące główne trendy w przemyśle hotelarskim, modele zarzšdzania oraz tematykę jakości w hotelarstwie (norma ISO 8402). W aneksie zamieszczono m.in. kodeks etyki hotelarza, kodeks postępowania, aktualne przepisy kategoryzacji bazy hotelowej oraz słowniki podstawowych pojęć z zakresu hotelarstwa i gastronomii.

Książka

  • ISBN: 

    83-921418-9-X

  • Redaktor: 

    Grzegorz Wolak

Inne tytuły z tej serii:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...