-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.AA
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Kraków 2009, wydanie 1, format 140 x 200, objętość 160 str., oprawa miękka
Zaburzenia odżywiania, które w 90% dotyczą dziewcząt i kobiet, przybierają dziś rozmiary epidemii kulturowej - rozprzestrzeniającej się głównie w kręgu kultury zachodniej, także w Polsce. Moda na sukces i wiecznie szczupłą sylwetkę sprawia, że gwałtownie wzrasta podatność i faktyczna liczba zachorowań na zaburzenia odżywiania wśród młodzieży, a nawet dzieci. Pierwsza część książki prezentuje kliniczny opis anoreksji i bulimii, psychologiczny mechanizm choroby oraz rolę kultury masowej i środowiska rodzinnego. W części drugiej Autorka udziela rad dotyczących zdrowego stylu życia i działań podejmowanych przez rodziców w przypadku rozpoznania choroby u swojego dziecka.
Książka
-
ISBN:
978-83-610-6054-3
-
Autor:
Wąsik Małgorzata