Warszawa 2008, wydanie 1, format 165 x 235, objętość 232 str., oprawa miękka
Przewodnik został opracowany z myślą o samodzielnym rozwiązywaniu przez studenta zadań laboratoryjnych mieszczących się w zakresie chemii żywności. Pod względem merytorycznym opracowanie stanowi praktyczne uzupełnienie bądź rozszerzenie informacji znajdujących się w Chemii żywności podstawowym podręczniku do tego przedmiotu.
Książka
-
ISBN:
978-83-7583-018-7
-
Autor:
Jarosława Rutkowska
Inne tytuły z tej serii:
Ocena żywności i żywienia
28,40
PLN
Superfood
30,10
PLN
Zasady żywienia Podręcznik część 2
32,50
PLN
Vademecum żywienia człowieka
26,50
PLN
Technologia żywności i żywienia
32,00
PLN
Dieta bezglutenowa co wybrać
71,47
PLN
Bądź twórcą swojego zdrowia
28,40
PLN
Czy wiesz ile jesz
12,70
PLN
Biotechnologia żywności
59,50
PLN