X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.SGGW
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Warszawa 2010, wydanie 4, format 165 x 235, objętość 232 str., oprawa miękka
"Niniejsza publikacja przeznaczona jest przede wszystkim dla studentów Wydziału Nasuk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW jako pomoc dydaktyczna do ćwiczeń z przedmiotu toksykologia żywności. Może stanowić pomoc dla prowadzących zajęcia dydaktyczne w innych ośrodkach kształcących specjalistów związanych z żywnoscią i żywieniem."
Spis treści
1. Zagadnienia ogólne2. Substancje antyodżywcze w żywności
3. Substancje dodatkowe w żywności
4. Zanieczyszczenia chemiczne żywności
5. Słowniczek
Książka
-
ISBN:
83-7244-082-4
-
Autor:
Anna Brzozowska
Inne tytuły z tej serii:
Vademecum żywienia człowieka
26,50
PLN
Technologia żywności i żywienia
32,00
PLN
Biotechnologia żywności
59,50
PLN
Zasady żywienia Podręcznik część 2
32,50
PLN
Dieta bezglutenowa co wybrać
71,47
PLN
Superfood
30,10
PLN
Czy wiesz ile jesz
12,70
PLN
Ocena żywności i żywienia
28,40
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Ewakuacja i transport poszkodowanego
52,20
PLN
Diagnostyka bakteriologiczna
81,80
PLN
Mikrobiologia ogólna
29,50
PLN