Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Ewa Michota-Katulska
Waga produktu: 0.25 kg
Realizacja zamówienia: 2 dni
EAN: 9788301233907
Wysyłka od: 9.00 PLN

„Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia” to publikacja, która w sposób syntetyczny przedstawia zagadnienia z zakresu utrwalania i przechowywania żywności w aspekcie ograniczenia marnowania żywności: Skala marnowania żywności Konsekwencje marnowania żywności Przeciwdziałanie zjawisku marnowania żywności Podstawowe i nowoczesne metody utrwalania żywności Czynniki wpływające na trwałość, stabilność i jakość żywności podczas jej przechowywania Zmiany w poszczególnych grupach asortymentowych żywności z uwzględnieniem wartości odżywczych podczas przechowywania Warunki przechowywania żywności – wskazówki dla konsumenta Sposoby ograniczania marnowania żywności Podręcznik skierowany jest do studentów dietetyki uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Dodatkowo może być materiałem wspierającym dla osób kształcących specjalistów w zakresie żywności i żywienia, a także zaangażowanych w przemysł spożywczy i inne powiązane z nim dziedziny.

Parametry

  • Tytuł: 

    Efektywne zarządzanie żywnością

  • ISBN: 

    9788301233907

  • Autor: 

    Ewa Michota-Katulska

  • Rok wydania: 

    2024

  • Numer wydania: 

    1

  • Liczba stron: 

    200

  • Szerokość produktu: 

    14.5

  • Wysokość produktu: 

    20.5

  • Okładka: 

    miękka

Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss