2014, wydanie 1, format 170 x 250, objętość 384 str., oprawa twarda
Dr med. Jorge D. Pamplona Roger opisuje z naukową przejrzystością i precyzją skład, lecznicze właściwości i sposób wykorzystania niemal stu artykułów spożywczych mających ogromne znaczenie dla zdrowia.
Ich regularne spożywanie może przyczynić się do naszego zdrowia w sposób bardziej znaczący niż niejedne lekarstwa czy skomplikowane kuracje.
Książka ta pozwoli czytelnikowi lepiej poznać pokarmy posiadające właściwości prozdrowotne i lecznicze, docenić owe artykuły spożywcze i włączyć je do swojego jadłospisu.
Książka
-
ISBN:
978-83-61640-41-7
-
Autor:
Jorge D. Pamplona Roger
Inne tytuły z tej serii:
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...