-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Agora
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Warszawa 2013, wydanie 1, format 140 x 215, objętość 160 str., oprawa miękka
Rozmowy ze specjalistami i naukowcami, które zmienią na zawsze Wasze menu. O dobrodziejstwie płynącym z picia kawy, mitach o cholesterolu, eko-żywności i pożywnym piwie, czyli wszystko, co powinniście wiedzieć
o zdrowym odżywianiu.
Krystyna Naszkowska urządziła sąd nad polskim stołem. Pyta naukowców i specjalistów od żywienia o sprawy, które nurtują wszystkich dbających o zdrowie.
Z książki dowiecie się m.in.:
- Czy jaja nas żywią czy trują?
- Czy jedząc ekologiczną żywność będziemy żyć dłużej?
- Czy masło jest zdrowsze od margaryny?
- Czy mięso zmienia nas w agresywnych drapieżników?
- Czy żywność genetycznie modyfikowana to dobrodziejstwo czy przekleństwo?
- Czy istnieje idealna dieta?
Wśród rozmówców znaleźli się: prof. Tadeusz Trziszka, prof. Małgorzata Kozłowska-Wojciechowska, prof. Grażyna Cichosz , prof. Jan Hartman, prof. Piotr Węgleński oraz psycholog Agata Ziemnicka.
Książka
-
ISBN:
978-83-268-1240-8
-
Autor:
Naszkowska Krystyna