Warszawa 2013, wydanie 1, format 170 x 235, objętość 128 str., oprawa miękka
Cierpisz na nietolerancję histaminy? Od dłuższego już czasu próbujesz dać sobie radę z dolegliwościami? Wiesz już, że wiele produktów spożywczych zawiera histaminę i zadajesz sobie pytanie, co tak naprawdę możesz zjeść?
Każdego dnia możesz rozkoszować się jedzeniem i nie odczuwać żadnych dolegliwości. Trójstopniowy plan i jasno przekazane podstawowe wiadomości ułatwiają przejście na dietę pozbawioną histaminy. Dzięki zamieszczonym przepisom znajdziesz alternatywę dla twoich ulubionych dań i odkryjesz nowe potrawy - od pikantnych do słodkich.
Jedzenie bez dolegliwości - przepisy na każdy dzień!
100 przepisów, które pozwolą zapobiec wystąpieniu dolegliwości i złagodzą objawy nietolerancji histaminy.
Trójstopniowy plan trwale zapewniający dobre samopoczucie.
Podstawowe wiadomości - przekazane w klarowny sposób.
Książka
-
ISBN:
978-83-7770-899-6
-
Autor:
Kamp Anne
-
Redaktor:
Sarna Rafał