X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.WSiP
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Warszawa 2010, wydanie 1, format 163 x 234, objętość 192 str., oprawa miękka
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Numer dopuszczenia: 15/2005
Książka
-
ISBN:
978-83-02-09152-0
-
Autor:
Dorota Czerwińska,Edyta Gulińska
Inne tytuły z tej serii:
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Dieta antyhistaminowa
50,20
PLN