Warszawa 2003, wydanie 1, format 160 x 215, objętość 96 str., oprawa twarda
Cierpią Państwo na dolegliwości reumatyczne? Można je znacznie złagodzić, stosując odpowiednią dietę. Książka zawiera informacje na temat najnowszych osiągnięć w zakresie badań reumatologicznych, a także bogato ilustrowaną kartę dań, opracowaną specjalnie dla osób chorych na reumatyzm, ale przydatną dla całej rodziny.
Spis treści
PrzedmowaOd autorów
Wprowadzenie
Właściwe odżywianie w chorobach reumatycznych
20 rad dla osób chorych na reumatyzm
Dzienny jadłospis chorych na reumatyzm
Urozmaicone śniadania
Pożywne obiady
Lekkie kolacje
Słodkie przekąski i desery
Skorowidz przepisów.
Książka
-
ISBN:
83-200-2682-2
-
Autor:
Sven David Muller,Christiane Pfeuffer
Inne tytuły z tej serii:
ABC otyłości
50,21
PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN