X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Wydawnictwo Lekarskie PZWL
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Warszawa 2003, wydanie 1, format 160 x 215, objętość 96 str., oprawa twarda
Cierpią Państwo na dolegliwości reumatyczne? Można je znacznie złagodzić, stosując odpowiednią dietę. Książka zawiera informacje na temat najnowszych osiągnięć w zakresie badań reumatologicznych, a także bogato ilustrowaną kartę dań, opracowaną specjalnie dla osób chorych na reumatyzm, ale przydatną dla całej rodziny.
Spis treści
PrzedmowaOd autorów
Wprowadzenie
Właściwe odżywianie w chorobach reumatycznych
20 rad dla osób chorych na reumatyzm
Dzienny jadłospis chorych na reumatyzm
Urozmaicone śniadania
Pożywne obiady
Lekkie kolacje
Słodkie przekąski i desery
Skorowidz przepisów.
Książka
-
ISBN:
83-200-2682-2
-
Autor:
Sven David Muller,Christiane Pfeuffer
Inne tytuły z tej serii:
Zespół jelita nadwrażliwego
29,00
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN