X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Wydawnictwo Lekarskie PZWL
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Warszawa 2002, wydanie 1, format 160 x 215, objętość 96 str., 22 ilustracje, 6 tabel, oprawa twarda
Książka pomaga rozpoznać i zwalczyć dolegliwości związane z zaburzeniami czynności tarczycy wywołanymi niedoborem jodu. Zawarte są w niej podstawowe informacje na temat gruczołu tarczowego, jego fizjologii i chorób, diagnostyki i leczenia. Główną część książki stanowią przepisy kulinarne, które ułatwiają w naturalny sposób uregulowanie gospodarki jodowej. Proponowane potrawy można łatwo i szybko przygotować. Oprócz przepisów podano dokładne wartości energetyczne i zawartość jodu, co bardzo ułatwia kontrolowanie codziennej diety.
Spis treści
PrzedmowaPodstawy
Smaczne śniadania
Wyśmienite obiady bogate w jod
Rozmaitości na kolację
Słodkie podwieczorki i desery
Skorowidz alfabetyczny potraw
Książka
-
ISBN:
83-200-2680-6
-
Autor:
Sven David Muller,Christiane Pfeuffer
Inne tytuły z tej serii:
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN