Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Sven David Muller,Christiane Pfeuffer,
Waga produktu: 0.300 kg
Wysyłka od: 5.99 PLN

Warszawa 2002, wydanie 1, format 160 x 215, objętość 96 str., 22 ilustracje, 6 tabel, oprawa twarda

Książka pomaga rozpoznać i zwalczyć dolegliwości związane z zaburzeniami czynności tarczycy wywołanymi niedoborem jodu. Zawarte są w niej podstawowe informacje na temat gruczołu tarczowego, jego fizjologii i chorób, diagnostyki i leczenia. Główną część książki stanowią przepisy kulinarne, które ułatwiają w naturalny sposób uregulowanie gospodarki jodowej. Proponowane potrawy można łatwo i szybko przygotować. Oprócz przepisów podano dokładne wartości energetyczne i zawartość jodu, co bardzo ułatwia kontrolowanie codziennej diety.

Spis treści

Przedmowa
Podstawy
Smaczne śniadania
Wyśmienite obiady bogate w jod
Rozmaitości na kolację
Słodkie podwieczorki i desery
Skorowidz alfabetyczny potraw


Książka

  • ISBN: 

    83-200-2680-6

  • Autor: 

    Sven David Muller,Christiane Pfeuffer

Inne tytuły z tej serii: