X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Pascal
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Jedzenie nie powinno i nie może wywoływać w nas ciągłego niepokoju i poczucia winy. W świecie, w którym jedzenie stało się fetyszem i rodzajem religii, a zaburzenia odżywiania są normą u kobiet i mężczyzn, warto ostudzić temperaturę. Ta książka uspokaja nastroje.
Autorki (znana dietetyczka i dziennikarka), biorą na warsztat mity dotyczące „właściwego odżywiania”. Czy gluten naprawdę szkodzi? Dlaczego nie możemy schudnąć? Czy warto robić detoks?
To ogromna przyjemność czytać zapis błyskotliwego dialogu mądrych kobiet, odnoszących się do świata ze zdrowym dystansem i szanujących życiowe wybory innych. Jest to książka dla wszystkich tych, którzy chcą w mądrzejszy sposób decydować o swoim życiu. Tomasz Sobierajski
Everything in moderation: „wszystko z umiarem” – mawiał mój szkocki teść za Markiem Twainem. Dziewczyny potrafią przekuć tę maksymę w fascynującą opowieść o tym, co i jak powinniśmy jeść. Agnieszka Piskałą A jest arcyinteligentną osobą z dużym poczuciem humoru i dystansem do świętych „praw dietetyki”. Krystyna Romanowska ma zdrowy rozsądek i pazur. Monika Zamachowska
Agnieszka Piskała ma wyjątkowy talent. Jako dietetyk nie tylko zna się na rzeczy, ale potrafi kapitalnie przekonać do siebie. Jej się po prostu ufa. Michał Olszański
Autorki (znana dietetyczka i dziennikarka), biorą na warsztat mity dotyczące „właściwego odżywiania”. Czy gluten naprawdę szkodzi? Dlaczego nie możemy schudnąć? Czy warto robić detoks?
To ogromna przyjemność czytać zapis błyskotliwego dialogu mądrych kobiet, odnoszących się do świata ze zdrowym dystansem i szanujących życiowe wybory innych. Jest to książka dla wszystkich tych, którzy chcą w mądrzejszy sposób decydować o swoim życiu. Tomasz Sobierajski
Everything in moderation: „wszystko z umiarem” – mawiał mój szkocki teść za Markiem Twainem. Dziewczyny potrafią przekuć tę maksymę w fascynującą opowieść o tym, co i jak powinniśmy jeść. Agnieszka Piskałą A jest arcyinteligentną osobą z dużym poczuciem humoru i dystansem do świętych „praw dietetyki”. Krystyna Romanowska ma zdrowy rozsądek i pazur. Monika Zamachowska
Agnieszka Piskała ma wyjątkowy talent. Jako dietetyk nie tylko zna się na rzeczy, ale potrafi kapitalnie przekonać do siebie. Jej się po prostu ufa. Michał Olszański
Książka
-
ISBN:
978-83-8103-040-3
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2017
-
Format:
14.6x20.7
-
Liczba stron:
320
-
Oprawa:
Miękka
Inne tytuły z tej serii:
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Zdrowie publiczne część 1 Żywienie w zdrowiu publicznym
12,00
PLN
21,80 PLN
Oszczędzasz 9.80 PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...