Warszawa 2008, wydanie 1, format 145 x 205, objętość 152 str., oprawa miękka
Dlaczego liczba alergików wzrasta? Uczuleniom sprzyjają dodatki chemiczne, którymi obecnie faszerowana jest żywność. Zanieczyszczenia środowiska zmniejszają siły obronne organizmu. Poradnik wskazuje, gdzie ukryte są w żywności zagrożenia alergiczne.
Książka
-
ISBN:
978-83-610-1109-5
-
Autor:
Claudia Thiel
Inne tytuły z tej serii:
Pacjent chory na astmę
29,90
PLN
46,73 PLN
Oszczędzasz 16.83 PLN
Astma
75,76
PLN
Leczenie biologiczne w alergologii
109,79
PLN
Histamina a niebezpieczne alergeny
29,70
PLN
Alergologia
143,91
PLN
Nowoczesna diagnostyka alergicznego nieżytu nosa
109,90
PLN
Cena rynkowa: 129.00 PLN
Katar sienny Natura dla zdrowia
9,90
PLN
13,65 PLN
Oszczędzasz 3.75 PLN
Monografie chorób płuc Astma ciężka
132,00
PLN
Alergologia sportowa
114,50
PLN
Cena rynkowa: 147.90 PLN
Zrozumieć astmę
13,90
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...