Warszawa 2008, wydanie 1, format 145 x 205, objętość 152 str., oprawa miękka
Dlaczego liczba alergików wzrasta? Uczuleniom sprzyjają dodatki chemiczne, którymi obecnie faszerowana jest żywność. Zanieczyszczenia środowiska zmniejszają siły obronne organizmu. Poradnik wskazuje, gdzie ukryte są w żywności zagrożenia alergiczne.
Książka
-
ISBN:
978-83-610-1109-5
-
Autor:
Claudia Thiel
Inne tytuły z tej serii:
Histamina a niebezpieczne alergeny
29,70
PLN
Astma
75,76
PLN
Monografie chorób płuc Astma ciężka
132,00
PLN
Leczenie biologiczne w alergologii
109,79
PLN
Alergia Skuteczne metody leczenia
21,40
PLN
Alergie pytania i odpowiedzi
17,20
PLN
Zrozumieć astmę
13,90
PLN
Pacjent chory na astmę
29,90
PLN
46,73 PLN
Oszczędzasz 16.83 PLN
Katar sienny Natura dla zdrowia
9,90
PLN
13,65 PLN
Oszczędzasz 3.75 PLN
Alergologia
143,91
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Alergie pytania i odpowiedzi
17,20
PLN