Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena,
Waga produktu: 0.700 kg
Sprzedanych produktów: 1
EAN: 9788302149962
Wysyłka od: 11.90 PLN
Wydawca: WSiP
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie), do wykorzystania podczas zajęć w pracowniach.

Sprawdza umiejętności związane ze stosowaniem sprzętu i technikami sprzątania jednostek mieszkalnych, wiedzę dotyczącą zasad uzupełniania wyposażenia jednostek mieszkalnych oraz procedur utrzymania czystości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Utrwala wiadomości na temat zasad i form przyjmowania zleceń na usługi dodatkowe oraz ich projektowania. Umożliwia ćwiczenie tworzenia jadłospisu zgodnie z obowiązującymi zasadami i dostosowanego do potrzeb gości, nakrywania stołu do posiłku, a także przygotowania różnych rodzajów śniadań hotelowych i podawania ich do pokojów.

Po każdym rozdziale zamieszczono karty pracy zawierające zadania praktyczne do samodzielnego wykonania.
Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss