X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.WSiP
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie), do wykorzystania podczas zajęć w pracowniach.
Sprawdza umiejętności związane ze stosowaniem sprzętu i technikami sprzątania jednostek mieszkalnych, wiedzę dotyczącą zasad uzupełniania wyposażenia jednostek mieszkalnych oraz procedur utrzymania czystości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Utrwala wiadomości na temat zasad i form przyjmowania zleceń na usługi dodatkowe oraz ich projektowania. Umożliwia ćwiczenie tworzenia jadłospisu zgodnie z obowiązującymi zasadami i dostosowanego do potrzeb gości, nakrywania stołu do posiłku, a także przygotowania różnych rodzajów śniadań hotelowych i podawania ich do pokojów.
Po każdym rozdziale zamieszczono karty pracy zawierające zadania praktyczne do samodzielnego wykonania.
Sprawdza umiejętności związane ze stosowaniem sprzętu i technikami sprzątania jednostek mieszkalnych, wiedzę dotyczącą zasad uzupełniania wyposażenia jednostek mieszkalnych oraz procedur utrzymania czystości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Utrwala wiadomości na temat zasad i form przyjmowania zleceń na usługi dodatkowe oraz ich projektowania. Umożliwia ćwiczenie tworzenia jadłospisu zgodnie z obowiązującymi zasadami i dostosowanego do potrzeb gości, nakrywania stołu do posiłku, a także przygotowania różnych rodzajów śniadań hotelowych i podawania ich do pokojów.
Po każdym rozdziale zamieszczono karty pracy zawierające zadania praktyczne do samodzielnego wykonania.
Książka
-
ISBN:
978-83-02-14996-2
-
Autor:
Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2015
-
Format:
20.5x29.0cm
-
Liczba stron:
362
-
Oprawa:
Miękka
Inne tytuły z tej serii:
Ekonomia i prawo w hotelarstwie
32,13
PLN
Obsługa ruchu turystycznego
56,00
PLN
Polska Atlas turystyki wiejskiej 2010/2011
12,76
PLN
42,53 PLN
Oszczędzasz 29.77 PLN
Transformacje prawa turystycznego
5,00
PLN
Ekonomia i prawo w hotelarstwie Podręcznik Podstawy ekonomiczne i prawne w hotelarstwie
15,30
PLN
30,60 PLN
Oszczędzasz 15.30 PLN
Theoretical and Methodological Principles of Selected Summer...
14,49
PLN
20,70 PLN
Oszczędzasz 6.21 PLN
Wyspy Bałtyku Przewodnik dla nurków
45,15
PLN
Prawo turystyczne
50,20
PLN
Drogi ewolucji drukowanych przewodników turystycznych po Polsce
14,90
PLN
36,90 PLN
Oszczędzasz 22.00 PLN
Strategie rozwoju turystyki w regionie
39,20
PLN
Marketing w turystyce PWE
19,90
PLN
46,00 PLN
Oszczędzasz 26.10 PLN
Międzynarodowe organizacje turystyczne
25,00
PLN
38,85 PLN
Oszczędzasz 13.85 PLN
Organizacja pracy w hotelarstwie
5,00
PLN
Ekonomika turystyki i rekreacji
64,80
PLN