X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.SGGW
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Warszawa 2012, wydanie 1, format 170 x 240, objętość 232 str., oprawa miękka
W krajach o gospodarce rynkowej udział wydatków na usługi gastronomiczne jest znaczny, gdyż w miarę rozwoju społeczno-gospodarczego rośnie skłonność do korzystania z tych usług. Obserwuje się też rozszerzanie zakresu funkcji gastronomii, która oprócz funkcji oszczędzania i zagospodarowania wolnego czasu konsumentów korzystających z jej usług, sprzyja rozwojowi relacji społecznych (spotkania ze znajomymi, zawieranie nowych znajomości itd.), dostarcza gotowe posiłki do gospodarstw domowych, a także organizuje przyjęcia okolicznościowe w lokalu i poza nim (catering).
Spis treści
Wstęp1. Usługi gastronomiczne
2. Reklama i promocja w gastronomii
3. Aranżacja sali konsumenckiej w zakładzie gastronomicznym
4. Personel w gastronomii
5. Zasady obsługi gości w gastronomii
6. Karty menu
7. Zasady nakrywania do stołu
8. Zasady serwowania potraw
9. Organizacja przyjęć okolicznościowych
10. Zastosowanie systemów komputerowych w gastronomii
11. Kontrola jakości usług
12. Reklamacje
Inne tytuły z tej serii:
Drogi ewolucji drukowanych przewodników turystycznych po Polsce
14,90
PLN
36,90 PLN
Oszczędzasz 22.00 PLN
Ekonomika turystyki i rekreacji
64,80
PLN
Theoretical and Methodological Principles of Selected Summer...
14,49
PLN
20,70 PLN
Oszczędzasz 6.21 PLN
Polska Atlas turystyki wiejskiej 2010/2011
12,76
PLN
42,53 PLN
Oszczędzasz 29.77 PLN
Strategie rozwoju turystyki w regionie
39,20
PLN
Organizacja pracy w hotelarstwie
5,00
PLN
Transformacje prawa turystycznego
5,00
PLN
Prawo turystyczne
50,20
PLN
Ekonomia i prawo w hotelarstwie
32,13
PLN
Marketing w turystyce PWE
19,90
PLN
46,00 PLN
Oszczędzasz 26.10 PLN
Wyspy Bałtyku Przewodnik dla nurków
45,15
PLN
Obsługa ruchu turystycznego
56,00
PLN
Ekonomia i prawo w hotelarstwie Podręcznik Podstawy ekonomiczne i prawne w hotelarstwie
15,30
PLN
30,60 PLN
Oszczędzasz 15.30 PLN
Międzynarodowe organizacje turystyczne
25,00
PLN
38,85 PLN
Oszczędzasz 13.85 PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Ekonomika turystyki i rekreacji
64,80
PLN
Obsługa ruchu turystycznego
56,00
PLN
Organizacja pracy w hotelarstwie
5,00
PLN
Marketing w turystyce i rekreacji
64,80
PLN
Turystyka a rozwój regionalny
23,60
PLN