X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.WSiP
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Warszawa 2013, wydanie 15, format 145 x 205, objętość 240 str., oprawa miękka
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka.
Podano w niej podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych,funkcjach biologicznych i wartościach odżywczych. Omówiono zasady prawidłowego zestawienia jadłospisów dla różnych grup ludności z uwzględnieniem norm na energię i składniki odżywcze.
Książka
-
ISBN:
978-83-02-02867-0
-
Autor:
Krystyna Flis,Wanda Konaszewska
Inne tytuły z tej serii:
ABC otyłości
50,21
PLN
Autyzm i dieta O czym warto wiedzieć
16,50
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Zdrowie publiczne część 1 Żywienie w zdrowiu publicznym
12,00
PLN
21,80 PLN
Oszczędzasz 9.80 PLN
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Ewakuacja i transport poszkodowanego
52,20
PLN
Diagnostyka bakteriologiczna
81,80
PLN
Mikrobiologia ogólna
29,50
PLN