Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Krystyna Flis,Wanda Konaszewska,
Waga produktu: 0.300 kg
Sprzedanych produktów: 3
EAN: 9788302028670
Wysyłka od: 10.00 PLN
Wydawca: WSiP

Warszawa 2013, wydanie 15, format 145 x 205, objętość 240 str., oprawa miękka

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka.

Podano w niej podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych,funkcjach biologicznych i wartościach odżywczych. Omówiono zasady prawidłowego zestawienia jadłospisów dla różnych grup ludności z uwzględnieniem norm na energię i składniki odżywcze.

Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss

W okresie od 18.06.2025 do 13.07.2025
  jesteśmy na urlopie :)

 

Zamówienia przyjęte w tych
dniach 
zostaną wysłane
do Państwa po 15.07.2025.