X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.WSiP
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Warszawa 2013, wydanie 15, format 145 x 205, objętość 240 str., oprawa miękka
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka.
Podano w niej podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych,funkcjach biologicznych i wartościach odżywczych. Omówiono zasady prawidłowego zestawienia jadłospisów dla różnych grup ludności z uwzględnieniem norm na energię i składniki odżywcze.
Inne tytuły z tej serii:
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Zdrowie publiczne część 1 Żywienie w zdrowiu publicznym
12,00
PLN
21,80 PLN
Oszczędzasz 9.80 PLN
Autyzm i dieta O czym warto wiedzieć
16,50
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Diagnostyka bakteriologiczna
81,80
PLN
Mikrobiologia ogólna
29,50
PLN
Ratownictwo wodne Wybrane zagadnienia
23,80
PLN