X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.WNT
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Warszawa 2014, wydanie 1, format 165 x 235, objętość 336 str., oprawa miękka
Dlaczego ryba fugu zabija smakoszy?
Czy pasożyty doprowadziły do procesu czarownic z Salem?
Kiedy szklanka wody lub soku grejpfrutowego może być przyczyną śmierci?
Na te i wiele innych równie intrygujących pytań odpowiada John Timbrell - znany toksykolog. Wyjaśnia, dlaczego substancje chemiczne, z którymi stykamy się na co dzień, raz są pożyteczne a w innych warunkach szkodzą.
Książka
-
ISBN:
978-83-7926-139-0
-
Autor:
Timbrell John
-
Redaktor:
Witkiewicz Zygfryd, Łakomy Roman, Kubica Robert
Inne tytuły z tej serii:
Biochemia jamy ustnej
58,79
PLN
Podstawy chemii nieorganicznej 1
81,00
PLN
Mikrobiologia Krótkie wykłady
76,70
PLN
Chemia analityczna tom 1-2
288,50
PLN
Cena rynkowa: 339.00 PLN
Chemia kliniczna. Seria To Proste
11,90
PLN
Biochemia E. Bańkowski
138,60
PLN
Biofizyka F. Jaroszyk
216,50
PLN
Biologia molekularna Krótkie wykłady
77,40
PLN
Biochemia Przewodnik do ćwiczeń
24,00
PLN
Diagnostyka bakteriologiczna
81,80
PLN
Biochemia Harpera Ilustrowana
229,00
PLN
Biochemia Krótkie wykłady
76,70
PLN
Podstawy chemii nieorganicznej 2
77,80
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...