Ekonomia i prawo w hotelarstwie Podręcznik Podstawy ekonomiczne i prawne w hotelarstwie
15,30
PLN
30,60 PLN
Oszczędzasz 15.30 PLN
Warszawa 2009, wydanie 1, format 165 x 235, objętość 156 str., oprawa miękka
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania.
ISBN:
978-83-02-10747-4
Autor:
Tadeusz Tulibacki
aaa ssss
W okresie od 18.06.2025 do 13.07.2025
jesteśmy na urlopie :)
Zamówienia przyjęte w tych
dniach zostaną wysłane
do Państwa po 15.07.2025.