Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: ,
Waga produktu: 0.100 kg
Realizacja zamówienia: 48 godzin
Wysyłka od: 7.00 PLN
Wydawca: Literat


Toruń 2012, wydanie 1, format 140 x 200, objętość 32 str., oprawa miękka

Praktyczny poradnik zawierający najnowsze informacje na temat najczęściej występujących zatruć bakteryjnych, wirusowych oraz chorób pasożytniczych przewodu pokarmowego. Znajdziesz tu najważniejsze wiadomości o salmonelli, E. coli, gronkowcach, zatruciu jadem kiełbasianym, listeriozie, wirusowym zapaleniu wątroby typu A, rotawirusach, zatruciach grzybami i mikotoksynami, zatruciu alkoholem etylowym, tasiemczycach, włośnicy, motylicy wątrobowej, glistnicy, owsicy, biegunce i Helicobacter pylori. Znajdziesz tu przyczyny zatruć, informacje o profilaktyce, wskazówki, jak postępować, co jeść, a czego nie jeść.

Książka

  • ISBN: 

    978-83-7774-312-6

Inne tytuły z tej serii:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...