Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Gabriele Feyerer,
Waga produktu: 0.210 kg
Wysyłka od: 5.99 PLN

Raszyn 2006, wydanie 1, format 150 x 210, objętość 168 str., oprawa miękka

Coraz więcej ludzi nie toleruje produktów mlecznych albo jest na nie uczulona. Takie osoby cierpią na uporczywe dolegliwości żołądkowo-jelitowe. Nietolerancja może się także objawiać bólami głowy, zwiększoną podatnością na katar sienny lub problemami skórnymi, których przyczyny często nie można ustalić.

Chorzy stawiają sobie niezliczone pytania. Czy odżywianie bez mleka jest zdrowe? Jak to wygląda w przypadku dzieci? Jak gotować bez produktów mlecznych? Czy wyłączenie mleka z jadłospisu nie doprowadzi do rozwoju osteoporozy? Czym w ogóle jest nietolerancja, a czym alergia pokarmowa? Na co należy zwracać uwagę podczas robienia zakupów? Odpowiedzi na te pytania znajdą Państwo w poradniku.

Poradnik na co dzień z przepisami oraz wskazówkami i radami dotyczącymi zakupów i odżywiania.

Książka

  • ISBN: 

    978-83-7250-285-8

  • Autor: 

    Gabriele Feyerer

Inne tytuły z tej serii:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...