Produkcja cydru ma tysiącletnią tradycję, a w ostatnich latach przeżywa prawdziwy renesans. Stephen Wood wraz z ekipą Farnum Hill Ciders podpowiadają w tej książce, jak robić go domowym sposobem. Przekonasz się, że to całkiem proste. Wystarczy zaledwie kilka składników i parę sprzętów. Cała tajemnica tkwi bowiem w jabłkach.
W tej książce znajdziesz szczegółowe instrukcje dotyczące produkcji, oraz rady, jak profesjonalnie smakować cydr.
W tej książce znajdziesz szczegółowe instrukcje dotyczące produkcji, oraz rady, jak profesjonalnie smakować cydr.
Książka
-
ISBN:
978-83-245-2141-8
-
Autor:
April White
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2016
-
Format:
16.8x21.0
-
Liczba stron:
152
-
Oprawa:
Kartonowa Foliowana
Inne tytuły z tej serii:
Dieta dla alergików Jak unikać alergii pokarmowych Przepisy i wskazówki
9,72
PLN
19,43 PLN
Oszczędzasz 9.71 PLN
Dieta odpornościowa
22,20
PLN
Żywienie w chorobach kostno stawowych
75,76
PLN
Dieta doktora Franka
43,40
PLN
Dieta antyhistaminowa
50,20
PLN
Dieta antyreumatyczna
21,40
PLN
Dieta bez mleka i glutenu
24,80
PLN
Diety niskoenergetyczne
67,28
PLN
Dietetyczna kuchnia wegetariańska
84,24
PLN
Dieta dla aktywnych Paleo Dieta
28,70
PLN
Dieta oczyszczająca i regeneracyjna
84,24
PLN
Dna moczanowa Poradnik dla pacjenta
33,60
PLN
Dieta łatwo strawna
46,02
PLN