Autor, Redaktor: Miyoko Schinner
Waga produktu: 0.77 kg
Realizacja zamówienia: 48 godzin
Wysyłka od: 4.99 PLN

Wegańskie slow food w pysznym wydaniu! Książka Królowej Wegańskich Serów nareszcie po polsku!
Jesteś weganinem, ale czasem tęsknisz za smakiem zapiekanego sera lub chciałbyś zaskoczyć znajomych przyrządzając bezmięsne żeberka z sosem BBQ?
Miyoko Schinner, ceniony na całym świecie autorytet w kuchni wegańskiej, prowadzi czytelników poprzez techniki przygotowywania bezmięsnych i bezmlecznych wersji majonezów, serów, sosów, kiełbasek, makaronów, kremów w stylu francuskim czy lodów. W książce ilustrowanej apetycznymi zdjęciami znajdziesz:
– przepisy na gotowe mieszanki ciast, naleśników, które możesz długo przechowywać,
– instrukcje przygotowania podstawowych sosów, ciasteczek czy serów, które możesz dowolnie modyfikować wzbogacając o ulubione dodatki,
– genialne w swojej prostocie przepisy na bezmięsne żeberka, wege bekon, paluszki bezrybne, pierś bezdrobiową, a nawet wegańską wieprzowinę.

„Wegańska Spiżarnia” podnosi poprzeczkę w kuchni opartej na roślinach, pokazując, że weganizm to pełne głębokiego smaku dania i brak nudy na talerzu.

Książka

  • ISBN: 

    978-83-65601-00-1

  • Autor: 

    Miyoko Schinner

  • Wydanie: 

    1

  • Rok wydania: 

    2018

  • Format: 

    195 x 235

  • Liczba stron: 

    224

  • Oprawa: 

    twarda

Inne tytuły z tej serii:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...