Galaretki owocowe, dżemy, marmolady, konfitury, pikle, sosy i keczupy
W miarę, jak ceny gotowych dżemów i innych przetworów rosną, coraz więcej osób chciałoby wiedzieć, jak samodzielnie przyrządzać przetwory. Niniejsze poprawione i uaktualnione wydanie zawiera wskazówki, jak przygotowywać smaczne domowe przetwory z owoców i warzyw.
Książka zawiera wiele przepisów na najpopularniejsze owocowe i warzywne dżemy, a także na kilka mniej znanych przetworów. Poza tym można tu znaleźć przepisy na konfitury, marmolady, dżemy, marynaty, sosy oraz keczupy. Nie należy się przejmować brakiem własnego ogrodu – i bez tego można zaoszczędzić sporo pieniędzy, kupując owoce i warzywa, gdy są najtańsze.
Książka
-
ISBN:
978-83-7773-961-7
-
Autor:
Walter Trausner
-
Wydanie:
4
-
Rok wydania:
2018
-
Format:
165 x 225
-
Liczba stron:
96
-
Oprawa:
miękka