Zamknięte w słoiku smaki wiosny, lata i jesieni ubogacą każde danie, będą doskonałą przekąską, a także bazą do innych smakowitych potraw. Kiszonki to także wspaniały pomysł na zdrowy posiłek – pełne witamin są naturalnymi probiotykami, które wspomagają naszą odporność. Weganka, Magdalena Pieńkos, instruuje, jak kisić warzywa, owoce, grzyby, a także jak przygotować fermentowane, pełne zdrowia napoje i pomysłowe posiłki z kiszonek.
Książka
-
ISBN:
978-83-8059-479-1
-
Autor:
Magdalena Pieńkos
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2018
-
Format:
165 x 240
-
Liczba stron:
192
-
Oprawa:
twarda
Inne tytuły z tej serii:
Dieta odpornościowa
22,20
PLN
Dieta bez mleka i glutenu
24,80
PLN
Dieta dla alergików Jak unikać alergii pokarmowych Przepisy i wskazówki
9,72
PLN
19,43 PLN
Oszczędzasz 9.71 PLN
Dieta antyreumatyczna
21,40
PLN
Dietetyczna kuchnia wegetariańska
84,24
PLN
Dieta łatwo strawna
46,02
PLN
Diety niskoenergetyczne
67,28
PLN
Dna moczanowa Poradnik dla pacjenta
33,60
PLN
Żywienie w chorobach kostno stawowych
75,76
PLN
Dieta doktora Franka
43,40
PLN
Dieta dla aktywnych Paleo Dieta
28,70
PLN
Dieta oczyszczająca i regeneracyjna
84,24
PLN
Dieta antyhistaminowa
50,20
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Wzmacniaj odporność prostym pożywieniem
23,90
PLN
Żywienie Wpływ na zdrowie człowieka
143,91
PLN
Kontrola wagi u dzieci
21,10
PLN