Warszawa 2008, wyd. 1, format 145 x 205, objętość 128 str., oprawa twarda
* Racjonalne oczyszczanie organizmu
* 80 potraw, które możesz jeść bez obaw
* Sugestie, jak zaplanować dietę i wytrwać w niej
Jeśli myślisz, że podczas diety kapuścianej przez kilka tygodni będziesz skazany na konsumpcję bezsmakowej zupy, jesteś w błędzie! Zupę można przyrządzić tak, by sięgać po nią z przyjemnością! Można dodać do niej pomidory, zioła, starty parmezan, makaron, pestki dyni, ziemniaki... Poza tym, zupa jest tylko podstawą menu – dietetycy opracowali wiele przepisów na dania, które uczynią odchudzanie przyjemniejszym. Jest wśród nich ryba w sosie szpinakowo-cytrynowym, sznycel cielęcy, sałatka pomidorowo-chlebowa, a także napój multiwitaminowy i pyszne desery. Nie dopadną Cię więc ataki głodu! Dieta kapuściana to nie tylko sposób na świetną sylwetkę – ma również działanie przeciwnowotworowe, wzmacnia kości, dodaje energii i reguluje poziom hormonów stresu."
Książka
-
ISBN:
978-83-7404-866-8
-
Autor:
Barbara Rias-Bucher