Warszawa 2008, wyd. 2, format 150 x 210, objętość 248 str., oprawa miękka
Jest to poradnik w którym znajdziesz odpowiedzi na następujace pytania:
jak schudnąć i pozostać szczupłym - bez wyrzeczeń
jak nie przytyć jadając w restauracjach
jak dzieki jedzeniu osiągnąć szczyt sprawności fizycznej i psychicznej.
Spis treści
Część I - PLAN DIETYl. Czy istnieje rozwiązanie?
2. Klasyfikacja składników pokarmowych
3. Mit kalorii
4. Skąd się biorą nadmierne kilogramy?
5. Gospodarowanie zapasami
6. Zapobieganie chorobom układu sercowo- -naczyniowego
Część II - ODCHUDZANIE
l. Etap pierwszy - spadek masy ciała
2. Wprowadzanie nowej metody
3. Etap drugi - utrzymanie nowej masy ciała
Część III - WIEM, CO JEM
l. Hipoglikemia - choroba XX wieku
2. Witaminy i składniki mineralne
3. Cukier i słodziki
4. Cudowna moc wina
5. Wspaniała czekolada
6. Uprawianie sportu nie powoduje spadku masy ciała
7. Co jeść w restauracji
LISTA PRODUKTÓW DOZWOLONYCH W I ETAPIE
LISTA PRODUKTÓW DOZWOLONYCH W II ETAPIE
PRZEPIS l: Mus czekoladowy
PRZEPIS 2: Ciasto z gorzkiej czekolady
Książka
-
ISBN:
978-83-88108-22-8
-
Autor:
Michael Montignac
Inne tytuły z tej serii:
Dieta odpornościowa
22,20
PLN
Dieta dla aktywnych Paleo Dieta
28,70
PLN
Żywienie a uroda
21,40
PLN
Dieta antyreumatyczna
21,40
PLN
Dieta 2-dniowa
15,00
PLN
25,20 PLN
Oszczędzasz 10.20 PLN
Dieta doktora Franka
43,40
PLN
Żywienie w chorobach kostno stawowych
75,76
PLN
Diety niskoenergetyczne
67,28
PLN
Czosnek dla zdrowia i smaku
17,50
PLN
Dieta oczyszczająca i regeneracyjna
84,24
PLN
Dieta witalna
17,40
PLN
Dietetyczna kuchnia wegetariańska
84,24
PLN
Dieta w osteoporozie
16,80
PLN
Dieta dla alergików Jak unikać alergii pokarmowych Przepisy i wskazówki
9,72
PLN
19,43 PLN
Oszczędzasz 9.71 PLN
Dieta antyhistaminowa
50,20
PLN