Warszawa 2008, wyd. 2, format 150 x 210, objętość 248 str., oprawa miękka
Jest to poradnik w którym znajdziesz odpowiedzi na następujace pytania:
jak schudnąć i pozostać szczupłym - bez wyrzeczeń
jak nie przytyć jadając w restauracjach
jak dzieki jedzeniu osiągnąć szczyt sprawności fizycznej i psychicznej.
Spis treści
Część I - PLAN DIETYl. Czy istnieje rozwiązanie?
2. Klasyfikacja składników pokarmowych
3. Mit kalorii
4. Skąd się biorą nadmierne kilogramy?
5. Gospodarowanie zapasami
6. Zapobieganie chorobom układu sercowo- -naczyniowego
Część II - ODCHUDZANIE
l. Etap pierwszy - spadek masy ciała
2. Wprowadzanie nowej metody
3. Etap drugi - utrzymanie nowej masy ciała
Część III - WIEM, CO JEM
l. Hipoglikemia - choroba XX wieku
2. Witaminy i składniki mineralne
3. Cukier i słodziki
4. Cudowna moc wina
5. Wspaniała czekolada
6. Uprawianie sportu nie powoduje spadku masy ciała
7. Co jeść w restauracji
LISTA PRODUKTÓW DOZWOLONYCH W I ETAPIE
LISTA PRODUKTÓW DOZWOLONYCH W II ETAPIE
PRZEPIS l: Mus czekoladowy
PRZEPIS 2: Ciasto z gorzkiej czekolady
Książka
-
ISBN:
978-83-88108-22-8
-
Autor:
Michael Montignac
Inne tytuły z tej serii:
Dieta dla alergików Jak unikać alergii pokarmowych Przepisy i wskazówki
9,72
PLN
19,43 PLN
Oszczędzasz 9.71 PLN
Dieta oczyszczająca i regeneracyjna
84,24
PLN
Żywienie w chorobach kostno stawowych
75,76
PLN
Dieta dla aktywnych Paleo Dieta
28,70
PLN
Dieta antyreumatyczna
21,40
PLN
Dna moczanowa Poradnik dla pacjenta
33,60
PLN
Dietetyczna kuchnia wegetariańska
84,24
PLN
Diety niskoenergetyczne
67,28
PLN
Dieta łatwo strawna
46,02
PLN
Dieta doktora Franka
43,40
PLN
Dieta odpornościowa
22,20
PLN
Dieta antyhistaminowa
50,20
PLN
Dieta bez mleka i glutenu
24,80
PLN