Książka dotyczy psychospołecznego aspektu jedzenia pod wpływem emocji. Wyjaśnia, w jaki sposób jedzenie reguluje emocje i nastrój. Dowodzi, jak istotne dla prawidłowego funkcjonowania człowieka jest doświadczanie i radzenie sobie z własnymi emocjami, zwłaszcza w kontekście jedzenia. Przedstawia najnowsze badania z zakresu jedzenia emocjonalnego, jak również wyniki badań własnych.
Książka
-
ISBN:
978-83-8085-393-5
-
Autor:
Anna Brytek-Matera, Kamila Czepczor
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2017
-
Format:
16.0x22.9
-
Liczba stron:
258
-
Oprawa:
Miękka
Inne tytuły z tej serii:
Cały ten cukier
28,40
PLN
Kontrola wagi u dzieci
21,10
PLN
Odważona
27,80
PLN
Otyłość Praktyczny podręcznik kliniczny
108,90
PLN
Równowaga kwasowo zasadowa
26,90
PLN
Soda oczyszczona na straży zdrowia
28,50
PLN
Zaburzenia odżywiania
114,08
PLN
Atlas zespołu metabolicznego
49,70
PLN
Bez cukru kasiuniagotuje
30,10
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Odżywianie czyli trzecia droga medycyny
98,10
PLN