X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.SGGW
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Książka do ćwiczeń laboratoryjnych z chemii żywności.
Składniki żywności i ich reakcje charakterystyczne
Ćwiczenie 2.
Kinetyka zmian chemicznych w tłuszczach poddawanych mikrofalowemu i tradycyjnemu ogrzewaniu
Ćwiczenie 3.
Hydroliza enzymatyczna tłuszczów
Ćwiczenie 4.
Właściwości fizykochemiczne białek mleka – kazeiny
Ćwiczenie 5.
Badanie właściwości fizykochemicznych żywności – na przykładzie miodów pszczelich
Ćwiczenie 6.
Izolacja i charakterystyka olejków eterycznych z żywnościowych surowców roślinnych
Ćwiczenie 7.
Obliczenia z zakresu chemii i analizy żywności
Spis treści
Ćwiczenie 1.Składniki żywności i ich reakcje charakterystyczne
Ćwiczenie 2.
Kinetyka zmian chemicznych w tłuszczach poddawanych mikrofalowemu i tradycyjnemu ogrzewaniu
Ćwiczenie 3.
Hydroliza enzymatyczna tłuszczów
Ćwiczenie 4.
Właściwości fizykochemiczne białek mleka – kazeiny
Ćwiczenie 5.
Badanie właściwości fizykochemicznych żywności – na przykładzie miodów pszczelich
Ćwiczenie 6.
Izolacja i charakterystyka olejków eterycznych z żywnościowych surowców roślinnych
Ćwiczenie 7.
Obliczenia z zakresu chemii i analizy żywności
Książka
-
ISBN:
978-83-7583-001-9
-
Autor:
Agata Górska, Marta Łobacz
-
Wydanie:
2
-
Rok wydania:
2009
-
Format:
165 x 235 mm
-
Liczba stron:
135
-
Oprawa:
Miękka
Inne tytuły z tej serii:
Superfood
30,10
PLN
Bądź twórcą swojego zdrowia
28,40
PLN
Ocena żywności i żywienia
28,40
PLN
Czy wiesz ile jesz
12,70
PLN
Dieta bezglutenowa co wybrać
71,47
PLN
Technologia żywności i żywienia
32,00
PLN
Vademecum żywienia człowieka
26,50
PLN
Biotechnologia żywności
59,50
PLN
Zasady żywienia Podręcznik część 2
32,50
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Mikrobiologia w kosmetologii
75,76
PLN