Spis treści:
Michał Dymiński, Anna Augustyńska-Prejsnar, Zofia Sokołowicz, Wpływ marynowania sokiem owocowym na cechy jakościowe mięśni piersiowych kurcząt brojlerów
Karolina Mroczek, Agata Znamirowska, Preferencje i cechy organoleptyczne niskolaktozowego probiotycznego koziego mleka fermentowanego
Agata Pawłowska, Wioletta Smoleń, Zuzanna Posadzka, Barbara Kogut, Wpływ dodatku nasion roślin oleistych na cechy sensoryczne i zawartość związków biologicznie aktywnych koktajli pomidorowych
Ewelina Sidor, Małgorzata Dżugan, Możliwości wykorzystania czerwiu trutowego jako suplementu diety
Małgorzata Ormian, Jadwiga Topczewska, Wanda Krupa, Anna Augustyńska-Prejsnar, Jadwiga Lechowska, Wykorzystanie soku z cytryn i dodatków ziołowych w procesie marynowania mięsa indyków
Patrycja Zaworska, Zofia Sokołowicz, Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian, Wpływ rodzaju marynaty na jakość marynowanych jaj kurzych i przepiórczych
Natalia Szarek, Grażyna Jaworska, Paweł Hanus, Azotany w buraku ćwikłowym – wpływ na zdrowie człowieka
Aneta Saletnik, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski, Bogdan Saletnik, Marcin Bajcar, Wpływ metod suszenia na skład mineralny wybranych owoców
Maciej Kluz, Karol Pietrzyk, Mateusz Hołojuch, Edyta Zagrobelna, Miłosz Pastuszczak, Miroslava Kačániová, Analiza składu mikrobiologicznego winogron pochodzących z regionu Podkarpacia
Miłosz Pastuszczak, Ireneusz Kapusta, Karolina Pycia, Karol Pietrzyk, Maciej Kluz, Ocena właściwości mikrobiologicznych i fizykochemicznych różnych rodzajów kombuczy
Parametry
-
Tytuł:
Potencjał biologiczny żywności część 2
-
ISBN:
9788379969289
-
Autor:
Czesław Puchalski, Grażyna Gajdek
-
Rok wydania:
2021
-
Numer wydania:
1
-
Liczba stron:
128
-
Szerokość produktu:
16.5
-
Wysokość produktu:
23.5
-
Okładka:
miękka