Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Dorota Czerwińska,
Waga produktu: 0.370 kg
EAN: 9788375442663
Wysyłka od: 9.90 PLN
Wydawca: Rea

Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej

Warszawa 2010, wydanie 1, format 165 x 235, objętość 228 str., oprawa miękka


Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner.
Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.

Książka

  • ISBN: 

    978-83-7544-266-3

  • Autor: 

    Dorota Czerwińska

aaa ssss