Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: , Sikorski Zdzisław E., Staroszczyk Hanna
Waga produktu: 0.560 kg
EAN: 9788379262434
Wysyłka od: 9.90 PLN
Wydawca: WNT
W tomie 2 omówiono:
- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;
- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;
- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;
- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;
- właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności;
- chemiczne właściwości i działanie suplementów diety;
- techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności

Książka

  • ISBN: 

    978-83-7926-243-4

  • Redaktor: 

    Sikorski Zdzisław E., Staroszczyk Hanna

  • Wydanie: 

    1

  • Rok wydania: 

    2015

  • Format: 

    16.5x23.5cm

  • Liczba stron: 

    328

  • Oprawa: 

    Miękka

Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss