Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościowych i surowców stosowanych w produkcji środków spożywczych. Poznanie podstawowych metod analizy oraz ich zastosowanie w późniejszej pracy zawodowej jest niezbędną umiejętnością absolwenta kierunku chemicznego o specjalności żywność lub technologia żywności. Cenne informacje znajdą tu także pracownicy laboratoriów przemysłu spożywczego lub placówek zajmujących się kontrolą jakości żywności.
Książka
-
ISBN:
978-83-231-3310-0
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2015
-
Format:
16.0x22.0cm
-
Liczba stron:
236
-
Oprawa:
Miękka
Inne tytuły z tej serii:
Chemia analityczna tom 1-2
288,50
PLN
Cena rynkowa: 339.00 PLN
Diagnostyka bakteriologiczna
81,80
PLN
Biochemia Harpera Ilustrowana
229,00
PLN
Biochemia Krótkie wykłady
76,70
PLN
Podstawy chemii nieorganicznej 1
81,00
PLN
Biochemia Przewodnik do ćwiczeń
24,00
PLN
Mikrobiologia lekarska
182,23
PLN
Biochemia jamy ustnej
58,79
PLN
Podstawy chemii nieorganicznej 2
77,80
PLN
Biofizyka F. Jaroszyk
203,50
PLN
Mikrobiologia Krótkie wykłady
76,70
PLN
Biochemia E. Bańkowski
138,60
PLN
Biologia molekularna Krótkie wykłady
77,40
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Biochemia Przewodnik do ćwiczeń
24,00
PLN
Podstawy toksykologii Casarett & Doull
105,50
PLN
Diabetologia 2015
27,90
PLN
32,50 PLN
Oszczędzasz 4.60 PLN