Warszawa 2014, wydanie 1, format 165 x 235, objętość 336 str., oprawa miękka
Dlaczego ryba fugu zabija smakoszy?
Czy pasożyty doprowadziły do procesu czarownic z Salem?
Kiedy szklanka wody lub soku grejpfrutowego może być przyczyną śmierci?
Na te i wiele innych równie intrygujących pytań odpowiada John Timbrell - znany toksykolog. Wyjaśnia, dlaczego substancje chemiczne, z którymi stykamy się na co dzień, raz są pożyteczne a w innych warunkach szkodzą.
Książka
-
ISBN:
978-83-7926-139-0
-
Autor:
Timbrell John
-
Redaktor:
Witkiewicz Zygfryd, Łakomy Roman, Kubica Robert
Inne tytuły z tej serii:
Biochemia Przewodnik do ćwiczeń
24,00
PLN
Mikrobiologia lekarska
182,23
PLN
Podstawy chemii nieorganicznej 1
81,00
PLN
Biofizyka F. Jaroszyk
203,50
PLN
Biochemia Krótkie wykłady
76,70
PLN
Biochemia Harpera Ilustrowana
229,00
PLN
Biochemia E. Bańkowski
138,60
PLN
Diagnostyka bakteriologiczna
81,80
PLN
Biochemia jamy ustnej
58,79
PLN
Podstawy chemii nieorganicznej 2
77,80
PLN
Biologia molekularna Krótkie wykłady
77,40
PLN
Chemia analityczna tom 1-2
288,50
PLN
Cena rynkowa: 339.00 PLN
Mikrobiologia Krótkie wykłady
76,70
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...