X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.WNT
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
W tomie 1 omówiono:
- zakres i rolę chemii żywności
- budowę i podstawowy skład surowców oraz produktów żywnościowych
- funkcję wody, składników mineralnych, sacharydów, tłuszczów, białka, niebiałkowych związków azotowych i witamin w produktach żywnościowych
- naturalne barwniki surowców
- substancje wpływające na smak i zapach żywności
- zakres i rolę chemii żywności
- budowę i podstawowy skład surowców oraz produktów żywnościowych
- funkcję wody, składników mineralnych, sacharydów, tłuszczów, białka, niebiałkowych związków azotowych i witamin w produktach żywnościowych
- naturalne barwniki surowców
- substancje wpływające na smak i zapach żywności
Książka
-
ISBN:
978-83-7926-242-7
-
Redaktor:
Sikorski Zdzisław E., Staroszczyk Hanna
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2015
-
Format:
16.5x23.5cm
-
Liczba stron:
400
-
Oprawa:
Mi%C4%99kka
Inne tytuły z tej serii:
Biochemia Przewodnik do ćwiczeń
24,00
PLN
Mikrobiologia Krótkie wykłady
76,70
PLN
Biochemia Harpera Ilustrowana
229,00
PLN
Biochemia jamy ustnej
58,79
PLN
Podstawy chemii nieorganicznej 1
81,00
PLN
Diagnostyka bakteriologiczna
81,80
PLN
Chemia kliniczna. Seria To Proste
11,90
PLN
Chemia analityczna tom 1-2
288,50
PLN
Cena rynkowa: 339.00 PLN
Mikrobiologia lekarska
182,23
PLN
Biochemia Krótkie wykłady
76,70
PLN
Podstawy chemii nieorganicznej 2
77,80
PLN
Biofizyka F. Jaroszyk
203,50
PLN
Biologia molekularna Krótkie wykłady
77,40
PLN
Biochemia E. Bańkowski
138,60
PLN