Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: , Sikorski Zdzisław E., Staroszczyk Hanna
Waga produktu: 0.656 kg
Sprzedanych produktów: 0
EAN: 9788379262427
Wysyłka od: 11.90 PLN
Wydawca: WNT
W tomie 1 omówiono:
- zakres i rolę chemii żywności
- budowę i podstawowy skład surowców oraz produktów żywnościowych
- funkcję wody, składników mineralnych, sacharydów, tłuszczów, białka, niebiałkowych związków azotowych i witamin w produktach żywnościowych
- naturalne barwniki surowców
- substancje wpływające na smak i zapach żywności
Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss

W okresie od 18.06.2025 do 13.07.2025
  jesteśmy na urlopie :)

 

Zamówienia przyjęte w tych
dniach 
zostaną wysłane
do Państwa po 15.07.2025.