X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.WNT
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
W tomie 1 omówiono:
- zakres i rolę chemii żywności
- budowę i podstawowy skład surowców oraz produktów żywnościowych
- funkcję wody, składników mineralnych, sacharydów, tłuszczów, białka, niebiałkowych związków azotowych i witamin w produktach żywnościowych
- naturalne barwniki surowców
- substancje wpływające na smak i zapach żywności
- zakres i rolę chemii żywności
- budowę i podstawowy skład surowców oraz produktów żywnościowych
- funkcję wody, składników mineralnych, sacharydów, tłuszczów, białka, niebiałkowych związków azotowych i witamin w produktach żywnościowych
- naturalne barwniki surowców
- substancje wpływające na smak i zapach żywności
Inne tytuły z tej serii:
Biochemia Krótkie wykłady
76,70
PLN
Mikrobiologia dla stomatologów
71,90
PLN
Podstawy chemii nieorganicznej 2
77,80
PLN
Chemia analityczna tom 1-2
288,50
PLN
Cena rynkowa: 339.00 PLN
Biochemia E. Bańkowski
138,60
PLN
Biofizyka F. Jaroszyk
216,50
PLN
Biochemia Przewodnik do ćwiczeń
24,00
PLN
Diagnostyka bakteriologiczna
81,80
PLN
Biochemia jamy ustnej
58,79
PLN
Chemia kliniczna. Seria To Proste
11,90
PLN
Mikrobiologia Krótkie wykłady
76,70
PLN
Biologia molekularna Krótkie wykłady
77,40
PLN
Podstawy chemii nieorganicznej 1
81,00
PLN