X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.WNT
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
W tomie 2 omówiono:
- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;
- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;
- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;
- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;
- właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności;
- chemiczne właściwości i działanie suplementów diety;
- techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności
- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;
- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;
- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;
- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;
- właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności;
- chemiczne właściwości i działanie suplementów diety;
- techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności
Inne tytuły z tej serii:
Chemia kliniczna. Seria To Proste
11,90
PLN
Podstawy chemii nieorganicznej 1
81,00
PLN
Chemia analityczna tom 1-2
288,50
PLN
Cena rynkowa: 339.00 PLN
Mikrobiologia Krótkie wykłady
76,70
PLN
Biologia molekularna Krótkie wykłady
77,40
PLN
Diagnostyka bakteriologiczna
81,80
PLN
Podstawy chemii nieorganicznej 2
77,80
PLN
Biofizyka F. Jaroszyk
216,50
PLN
Biochemia Krótkie wykłady
76,70
PLN
Biochemia E. Bańkowski
138,60
PLN
Biochemia Harpera Ilustrowana
229,00
PLN
Biochemia Przewodnik do ćwiczeń
24,00
PLN
Biochemia jamy ustnej
58,79
PLN