X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.WNT
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
W tomie 2 omówiono:
- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;
- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;
- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;
- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;
- właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności;
- chemiczne właściwości i działanie suplementów diety;
- techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności
- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;
- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;
- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;
- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;
- właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności;
- chemiczne właściwości i działanie suplementów diety;
- techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności
Inne tytuły z tej serii:
Mikrobiologia Krótkie wykłady
76,70
PLN
Biofizyka F. Jaroszyk
216,50
PLN
Podstawy chemii nieorganicznej 1
81,00
PLN
Diagnostyka bakteriologiczna
81,80
PLN
Biochemia E. Bańkowski
138,60
PLN
Biologia molekularna Krótkie wykłady
77,40
PLN
Biochemia Krótkie wykłady
76,70
PLN
Chemia analityczna tom 1-2
288,50
PLN
Cena rynkowa: 339.00 PLN
Chemia kliniczna. Seria To Proste
11,90
PLN
Biochemia Przewodnik do ćwiczeń
24,00
PLN
Podstawy chemii nieorganicznej 2
77,80
PLN
Biochemia jamy ustnej
58,79
PLN
Mikrobiologia dla stomatologów
71,90
PLN