Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: , Sikorski Zdzisław E., Staroszczyk Hanna
Waga produktu: 0.560 kg
Sprzedanych produktów: 0
EAN: 9788379262434
Wysyłka od: 11.90 PLN
Wydawca: WNT
W tomie 2 omówiono:
- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;
- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;
- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;
- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;
- właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności;
- chemiczne właściwości i działanie suplementów diety;
- techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności
Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss

W okresie od 18.06.2025 do 13.07.2025
  jesteśmy na urlopie :)

 

Zamówienia przyjęte w tych
dniach 
zostaną wysłane
do Państwa po 15.07.2025.