Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Manning Anneka,
Waga produktu: 0.686 kg
Sprzedanych produktów: 1
EAN: 9788380312371
Wysyłka od: 11.90 PLN
Wydawca: Świat Książki
Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego? Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece.

Spis treści

1. Wstęp
2. Podstawowe informacje
3. Potrawy smażone
4. Potrawy pieczone
5. Potrawy duszone
6. Gulasze zapiekanki i potrawy z curry
7. Potrawy grilowane
8. Tabele przeliczeń
9. Indeks
Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss

W okresie od 18.06.2025 do 13.07.2025
  jesteśmy na urlopie :)

 

Zamówienia przyjęte w tych
dniach 
zostaną wysłane
do Państwa po 15.07.2025.