X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.KDC
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Warszawa 2010, wydanie 1, format 165 x 220, objętość 176 str., oprawa miękka
Nietolerancje pokarmowe, schorzenia skóry, bóle stawów, problemy z koncentracją, wahania nastroju – objawy zakażenia grzybami mogą być różnorodne, trudno więc zdiagnozować chorobę odpowiednio wcześnie. Doświadczony lekarz wyjaśnia, jak dochodzi do infekcji.
Książka
-
ISBN:
978-83-258-0276-9
-
Autor:
Peter Mayr,Harald Stossier
Inne tytuły z tej serii:
Dieta dla alergików Jak unikać alergii pokarmowych Przepisy i wskazówki
9,72
PLN
19,43 PLN
Oszczędzasz 9.71 PLN
Biały głód
32,00
PLN
Interakcje leków z pożywieniem
91,50
PLN
Żywienie w chorobie nowotworowej
83,40
PLN
Dna moczanowa Dieta i jadłospisy
30,00
PLN
Żywienie w chorobach kostno stawowych
75,76
PLN
Dieta w chorobach tarczycy
71,20
PLN
Żywienie w chorobach serca
177,94
PLN