Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Bernhard Gahm,
Waga produktu: 0.474 kg
Sprzedanych produktów: 0
EAN: 9788371758690
Wysyłka od: 11.90 PLN
Wydawca: Delta W-Z
Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso
Z książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je prawidłowo konserwować.
Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.
Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss

W okresie od 18.06.2025 do 13.07.2025
  jesteśmy na urlopie :)

 

Zamówienia przyjęte w tych
dniach 
zostaną wysłane
do Państwa po 15.07.2025.