Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Warren R. Anderson,
Waga produktu: 0.470 kg
EAN: 9788377732175
Wysyłka od: 9.90 PLN
Wydawca: RM

Warszawa 2013, wydanie 3, format 165 x 235, objętość 256 str., oprawa miękka

Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie.

Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.

Książka

  • ISBN: 

    978-83-7773-217-5

  • Autor: 

    Warren R. Anderson

Inne tytuły z tej serii:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...

aaa ssss