Wczytuję dane...
Waga produktu: 0.49 kg
Realizacja zamówienia: 48 godzin
EAN: 9788377071915
Wysyłka od: 9.90 PLN
Wydawca: Olimp Media

Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłażany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.

Książka

  • ISBN: 

    978-83-7707-191-5

  • Wydanie: 

    1

  • Rok wydania: 

    2018

  • Format: 

    165 x 235

  • Liczba stron: 

    192

  • Oprawa: 

    miękka

Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss