Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Bernhard Gahm,
Waga produktu: 0.474 kg
Realizacja zamówienia: 48 godzin
EAN: 9788371758690
Wysyłka od: 9.90 PLN
Wydawca: Delta W-Z
Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso
Z książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je prawidłowo konserwować.
Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.

Książka

  • ISBN: 

    978-83-7175-869-0

  • Autor: 

    Bernhard Gahm

  • Wydanie: 

    1

  • Rok wydania: 

    2016

  • Format: 

    17.0x23.5cm

  • Liczba stron: 

    148

  • Oprawa: 

    Miękka

Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss