Książka adresowana nie tylko do osób cierpiących na celiakię, ale także do tych, którzy zdecydowali się na zdrową dietę bezglutenową.
Jako pieczywo na kanapki do szkoły czy pracy polecamy chleb z kaszy jaglanej, a na pożywny obiad dla całej rodziny proponujemy pierogi gryczane z twarogiem. Z kolei na popołudniowe spotkanie z przyjaciółkami możesz przygotować babeczki z kremem cytrynowym i bezą.
Dzięki starannie opracowanym przepisom wszystkie proponowane dania bez trudu przyrządzisz samodzielnie.
Książka
-
ISBN:
978-83-274-2922-3
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2017
-
Format:
16.5x21.0cm
-
Liczba stron:
160
-
Oprawa:
Twarda
Inne tytuły z tej serii:
Dna moczanowa Poradnik dla pacjenta
33,60
PLN
Dna moczanowa Dieta i jadłospisy
30,00
PLN
Kuchnia antyrakowa
45,80
PLN
Dieta dla serca i układu krążenia
24,60
PLN
Żywienie w chorobach kostno stawowych
75,76
PLN
Dieta dla alergików Jak unikać alergii pokarmowych Przepisy i wskazówki
9,72
PLN
19,43 PLN
Oszczędzasz 9.71 PLN
Dieta w osteoporozie
16,80
PLN
Ciasta i desery dla diabetyków
22,60
PLN
Żyj w zgodzie ze swoją grupą krwi
22,60
PLN