Gdańsk 2013, wydanie 1, format 165 x 235, objętość 338 str., oprawa miękka
Jak jeść, by nie czuć głodu, a jednocześnie chudnąć? Należy zastosować się do koncepcji „jedzenia intuicyjnego”, opracowanej przez amerykańskie dietetyczki Evelyn Tribole i Elyse Resch. Dziesięć zasad zdrowego i racjonalnego odżywiania się pomoże każdemu zrzucić zbędne kilogramy, a jednocześnie zachować dobrą formę i radość życia.
Książka
-
ISBN:
978-83-7744-027-8
-
Autor:
Tribole Evelyn, Resch Elyse
Inne tytuły z tej serii:
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Cholesterol cichy zabójca
23,90
PLN