Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Peter H.R. Green,
Waga produktu: 0.400 kg
Realizacja zamówienia: 48 godzin
EAN: 9788375795516
Wysyłka od: 9.90 PLN
Wydawca: Galaktyka
Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz R ory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.

Książka Gluten na widelcu :
• przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
• wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
• odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
• podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.

Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.

Książka

  • ISBN: 

    978-83-7579-551-6

  • Autor: 

    Peter H.R. Green

  • Wydanie: 

    1

  • Rok wydania: 

    2016

  • Format: 

    15.9x23.7

  • Liczba stron: 

    300

  • Oprawa: 

    Miękka ze skrzydełkami

Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss