Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Czerwińska Dorota,
Waga produktu: 0.375 kg
EAN: 9788302152580
Wysyłka od: 9.90 PLN
Wydawca: WSiP

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).
Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia i zdrowia człowieka, roli składników pokarmowych w żywieniu człowieka, przemian składników odżywczych w organizmie człowieka, wody i jej znaczenia w żywieniu człowieka, gospodarki energetycznej organizmu, norm żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowania.

Książka

  • ISBN: 

    978-83-02-15258-0

  • Autor: 

    Czerwińska Dorota

  • Wydanie: 

    1

  • Rok wydania: 

    2015

  • Format: 

    170x245 mm

  • Liczba stron: 

    248

  • Oprawa: 

    Miękka

Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss